Prijzen fotoshoot:Fotoshoot van 1-5 personen exclusief digitale bestanden                                                         €   95,00

Fotoshoot van 1-5 personen inclusief 3 digitale bestanden naar keuze                                    € 125,00

Fotoshoot van 1-5 personen inclusief 6 digitale bestanden naar keuze                                    € 155,00

Fotoshoot van 1-5 personen inclusief 10 digitale bestanden naar keuze                                  € 195,00


Extra personen € 5,00 per persoon tot maximaal 14 personen


Fotoshoot groepsfoto tot 14 personen inclusief 3 digitale bestanden naar keuze                     € 175,00(er worden alleen foto’s gemaakt van de gehele groep, wilt u andere samenstellingen informeert u dan even naar de mogelijkheden). Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om meerdere digitale bestanden of afdrukken te bestellen.


Nadat het bedrag is overgemaakt op Postbank IBAN NL71 INGB 0757 838 596 t.n.v. Tibbesma Fotografie onder vermelding van naam en factuurnummer wordt uw bestelling verwerkt. Binnen 10 werkdagen, nadat de betaling is bijgeschreven, wordt de bestanden naar u toegezonden via wetransfer.


Wij behouden ons het recht voor om foto's op onze website te publiceren, en/of te exposeren tenzij vooraf nadrukkelijk is overeen gekomen dat dit niet wensenlijk is. Het beeldmateriaal blijft ten allen tijde eigendom van Tibesma Fotografie. Foto’s zijn uitsluitend door opdrachtgever te gebruiken voor zakelijke of socialmedia doeleinden. Het is opdrachtgever verboden , zonder  toestemming van de fotograaf , de foto’s voor andere doeleinden of voor anderen beschikbaar te stellen (te verkopen). Indien hier niet aan gehouden wordt zal er een boetevergoeding bij beide partijen volgen. (Zie hiervoor de wet op het portret- en eigendomsrecht)