Oog voor detailNiets brengt een boodschap of gevoel beter over dan foto's. Dat geldt voor bijzondere privégebeurtenissen. Maar meer dan ooit ook voor de zakelijke markt. Want mensen willen zich online kunnen oriënteren en direct kunnen kopen. Dat vraagt om perfecte beelden. Met de juiste sfeer, detaillering en een professioneel niveau.
Het maken van de juiste beelden is en blijft vakwerk. Tibbesma Fotografie uit Drachten verstaat dat vak uitstekend. Jan Tibbesma is al 8 jaar actief als professioneel fotograaf. Voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Hij levert onder andere beelden voor brochures, websites, webshops, advertenties en maakt zakelijke portretfoto's. Maar ook maakt hij groepsfoto's van gezinnen of families. Meestal maakt hij de foto’s op locatie, maar ook een studio is voorhanden.
Hoe verschillend deze categorieën ook zijn, ze hebben volgens Jan een duidelijke overeenkomst: “Het succes wordt altijd bepaald door de juiste apparatuur, een prettige sfeer en een oog voor detail. De kracht van een foto wordt bepaald door kleine dingen. Dat komt door mijn voorliefde voor macrofotografie. Deze fascinerende techniek brengt de kleinste dingen op groot formaat haarscherp in beeld. Die leerde mij dat schoonheid in kleine dingen zit en op details te letten. Dat levert uiteindelijk de mooiste, meest sprekende foto’s op.”
Digitaal, op fotopapier of canvas: Tibbesma Fotografie levert het eindresultaat op zoals u dat wilt. Benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen? Neem vrijblijvend contact op.